min dag

I dag har jeg vært ute på tur med pappa i over 6(!!) timer. Har kost meg skikkelig, men etter å ha gått leenge og ikke spist nok, var det sykt deilig å komme tilbake til bilen igjen. Sovnet faktisk på veien hjem. Nå sitter jeg i senga mi og skal snart begynne på middagen. Burde egentlig gjør lekser, men nope, det er ferie og fredag. Håpe dere også har kost dere i dag! 
mobilbilder


høstsol og høstturer // favoritt frokosten (kjøpte nesten 1kg med PB2 haha) // enda et bilde fra høstturene mine // fint/kult lys på flyet

(følg theabmo på insta for flere bilder haha :-) (brukeren er privat, men godtar de fleste))

Hva syns du om bildene? 

forelsket meg i høsten

Vanligvis liker jeg ikke høsten; den er kald, solen kommer for seint og går for tidlig og alt ser generelt bare mer trist ut. Men denne helgen har jeg faktisk gledet meg over det grå været og de orange/røde/gule bladene på trærna (og bakken). Det er rart å se hvor ulik høsten på østlandet er i forhold til Stavanger og vestlandet. Der var alle trærna grønne og gule, her har alle samme farge. Og det er såå mye kaldere på østlandet. Så denne helgen har jeg nytt den kalde og friske luften. Alle bildene er tatt med iphonen, siden jeg glemte/ gadd ikke å ta me kameraet, noe som jeg angret veldig på i ettertid. 


Alle bildene over untatt det siste er tatt i helgen. Jeg har kooost meg med alle fargene, i tillegg til hyggelige resturant besøk. // Det siste bilde er tatt for en uke siden, hvor jeg akkurat hadde lagd meg enda en ting jeg kunne drikke iskaffe fra (haha). Har lett etter lignende glass over alt, men da alle butikkene er utsolgt lagde jeg meg likesågodt egne glass for en mye billigere penge

ut fra flyvinduet // fiiine høst farger

Mye tekst, men ja.. Hva synes du om bildene?Les mer i arkivet » Oktober 2014 » August 2014 » Juni 2014
Hei! Jeg heter Thea og kommer fra Stavanger. På denne bloggen kommer jeg til å dele bilder fra hverdagen min, samt bilder som er litt mer foto relatert.

☆ INSTAGRAM: theabmoen ☆
hits