I told you I'd let you gothis is love

I dag stråler ikke solen så mye som i går, men heldigvis skal den komme tilbake i løpet av uken. Har dere forresten lagt merke til hvor flink jeg er til å oppdatere dere på været? haha, kanskje ikke en såå interesant ting å bli oppdatert på hele tiden, men er det sol så er det sol ;) neida, joda

Planen for i dag er å spise lunsj med søster (hjemmelagte havrepannekaker med masse godt til), dra på trening, gå tur og sove. Av en eller annen grunn ble jeg veldig trøtt, så da er vell søvn den beste medisinen? haha, hva skal dere i dag? 
slenger med to bilder fra i går

we'll play hide and seek to turn this around

Med eller uten farger? 

litt nytt

Åå lykke! Etter en slitsom dag gjorde dette meg virkelig glad. Fikk en pakke med treningstøy/treningutstyr som jeg bestilte på søndag og jeg er sååå fornøyd! Føler jeg snakker mye om trening på bloggen, håper det går greit, det er jo trossalt halve hverdagen min, hehe. Uansett så kjøpte jeg en 2xu tights som jeg har ønsket meg lenge, et hoppetau (vet ikke heelt hvorfor jeg kjøpte det) + en drikkeflaske som var fin (rosa). Så nå kan jeg ikke bruke så sykt mye mer penger denne måneden, men det skal jeg helt sikkert klare! Kos dere videre i dag folkens! 


 

NIKE AIR MAX THEA

Heihei! Kom inn døra for ca en time siden, og siden den gang har jeg bakt et brød som står og hever og lagd meg iskaffe (<3<3). Nok om det; gjett hvem som ble super excited da hun fant ut at Nike har en skomodell med samme navn som henne? Og gjett hvem som ble super lei seg da de ikke hadde igjen størrelsen hennes i de fargene hun ville ha? Japp det var meg... Heldigvis kjøpte søstra mi sko i samme modell, og siden hun bare har en størrelse større enn meg i sko kan jeg også bruke dem. Det er en av fordelene med å ha en tvilling med nesten samme smak som deg hihi. De er super kule og ikke minst komfortable! 

Var de ikke finee?

fire iPhone bilderFire bilder gjennom mobilen min; to selfies og to mat bilder, hehe, dette er veeeeldig meg :-) 

Følg gjerne instagrammen(e) min(e); theabmoen / theabmo (denne er privat, men jeg godtar de fleste) 

Litt om meg

Hei! Da har jeg bestemt meg for å starte blogg, og før jeg begynner på vanlige innlegg tenkte jeg å skrive litt om hva jeg liker å gjøre i fritiden. Jeg er født og oppvokst i Stavanger, akkurat nå går jeg i førsteklasse med studiespessialisering. Etter skolen og i helgene elsker jeg å ta bilder, trene, være med venner og slappe av. Noe av grunnen til at jeg startet denne bloggen var for å klare å motivere meg selv når det kommer til både trening og til å ta flere bilder. Håper virkelig jeg klarer å gjennomføre denne bloggen, men mest av alt at jeg kommer til å skrive en blogg som andre vil lese og bli motivert av. 


Meg oppsummert i stikkord; iskaffe - pepsi max- og treningsavhengig, livsnyter, smilende, søvnløs, lat, sunn og usunn

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » August 2014 » Juni 2014
Hei! Jeg heter Thea og kommer fra Stavanger. På denne bloggen kommer jeg til å dele bilder fra hverdagen min, samt bilder som er litt mer foto relatert.

☆ INSTAGRAM: theabmoen ☆
hits