Questbars

Heisann! Dagen i dag har egentlig ikke vært veldig innteresant, og jeg vet egentlig ikke heelt hvorfor jeg fikk lyst til å blogge. Det kan vel ha noe med at jeg egentlig skulle ha skrevet videre på biologi notatene mine, noe som kanskje er det kjedligste i verden? Sitter å gomler i meg min andre questbar for dagen (derfor overskriften), noe som jeg egentlig ikke burde i og med at jeg ikke har så mange igjen. Men siden kroppen er sliten etter ukas fire treningsøkter og all lesingen tillater jeg meg det, haha :-) Hvordan har deres dag vært?  (Slenger med et bilde fra Oslo siden jeg ikke har noe annet å poste)sunset on the roof

Var i Oslo i to dager med en venninne, og måtte selvfølgelig på operataket. Vi var så heldige at vi fikk med oss en utrolig fin solnedgang!! Tok endel bilder, og her er to versjoner av et av bildene, hvilken versjon likte dere best? 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » November 2014
Hei! Jeg heter Thea og kommer fra Stavanger. På denne bloggen kommer jeg til å dele bilder fra hverdagen min, samt bilder som er litt mer foto relatert.

☆ INSTAGRAM: theabmoen ☆
hits